Verzenden en bezorgen

Wij bezorgen uw bloemen, bloemstukken, boeketten en overige artikelen aan huis. In de gemeente Nijkerk bezorgen wij alles zelf. Buiten de gemeente Nijkerk maken wij gebruik van een gespecialiseerde pakketdienst. Die bestelling wordt veilig vervoerd in dozen die de bloemen beschermen én voorzien van water! Uw bloemen staan gegarandeerd nooit droog. Mede daardoor blijven ze extra lang mooi.

Bestelt u op een werkdag (maandag t/m vrijdag) vóór 12:00 uur, dan wordt uw bestelling de volgende dag tussen 8:00 en 18:00 uur bezorgd. Bij bedrijven, instellingen en ziekenhuizen leveren wij tussen 9:00 en 17:00 uur. Uiteraard kunt u ook een andere dag of tijd aangeven. Mochten wij op de gewijzigde datum niet alle producten op voorraad hebben, dan maken wij een boeket dat gelijkwaardig is aan wat u hebt besteld.

Landelijk worden er op maandag geen bloemen geleverd. Dit omdat de bloemen dan het hele weekend in een depot staan. 

Per e-mail ontvangt u een indicatie van het werkelijke levertijdstip en een tracking-link waarmee u uw bestelling live op de kaart kunt volgen. Wij laten u altijd tekenen voor ontvangst, zodat wij weten dat uw bestelling goed is aangekomen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan probeert de bezorger het bloemenpakket bij uw buren af te leveren. Hiervan ontvangt u een kaartje in de brievenbus. Hebt u vragen of ideeën over producten die u wilt verzenden? Stuur dan een e-mail naar: info@meaflora.nl

Bezorgkosten bloemen

Stad Nijkerk € 3,50
Gemeente Nijkerk € 4,95
Landelijk € 6,95
Klanten met een account en of klanten met specifieke afspraken, daar kan het tarief lager uitvallen. 

Retour

Bloemen kunnen niet retour worden gestuurd. Als het product niet naar wens is, om wat voor reden dan ook, worden deze aan uw vergoed. Hetzij door het bedrag aan u over te maken, dan wel door het opnieuw aan te leveren. Onze woonaccessoires kunt u gratis retour sturen. Hierbij is het wel van belang dat u het product stevig verpakt zodat er geen schade kan ontstaan.