Veilig bestellen & betalen

Mea Flora garandeert dat u veilig op onze webshop kunt winkelen. Door onderstaande handelingen zijn uw persoonlijke gegevens en orders bij ons in goede handen.

SSL beveiliging

Pagina's met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen (het Secure Socket Layer - Protocol) tot stand gebracht. Het protocol maakt gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL - protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd.

Vertrouwelijke gegevens

Wanneer u een order plaatst in de webwinkel worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen alleen gebruikt worden voor de verwerking van uw bestelling. Persoonlijke gegevens zoals een bankpas of bankafschrift hebben wij alleen nodig op het moment dat u uw bestelling komt afhalen. Meer over de Privacy Policy van Mea Flora.

Alleen veilig Betalen

Om een veilige betaling van de bestelling te garanderen, maakt Mea Flora gebruik van een aantal betalingsmogelijkheden: iDeal, Mistercash, Mastercard en Visa.