Relatiegeschenken

Onze geschenken zijn kant en klare producten van bloemen, planten of bollen en knollen. Zo bieden we bloemtaartje, een give away en diverse plantenarrangementen. Per seizoen worden er ook bollen en knollen aangeboden. Bij grotere orders, kunnen wij ook maat geschenken aanbieden en die eventueel zelfs personaliseren.

Relatiegeschenken

Een boeket bloemen is een mooi relatiegeschenk. Wij willen u echter ook nog op een andere mogelijkheden attenderen. Denk aan een enkele bloem, een plant, bollen of zaden. Producten die aansluiten bij uw bedrijfsvisie of pr actie waarin wij kunnen meedenken in soorten, kleurenbetekenissen en eventueel bijpassende verpakking. Door die gerichte aanpak kunnen wij voor ieder budget een onderscheidend aardigheidje of geschenk voorstellen.

Enkele voorbeelden;

Een enkele bloem waarop creatieve wijze een visitekaartje aan bevestigd wordt; een bloeiende buitenplant in een bedrijfstas; Bollen of knollen in een zwarte kartonnen koker. Die eventueel voorzien van uw logo, bedrijfsslogan of persoonlijke (geluk)wens; zaden van planten of bloem in een gepersonaliseerde verpakking.

Verras uw relatie met een bloemrijk of groen geschenk. Wij denken graag met uw mee!