Over Mea Flora

Wat leveren wij? 

Wij leveren aan particulieren maar ook aan bedrijven in Nijkerk en omgeving. Bestellen gaat eenvoudig via de webshop en u kunt de producten landelijk laten bezorgen met onze gespecialiseerde dienst. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Dan kunt u ons natuurlijk bellen of mailen!

Bij ons staat u als klant centraal en daarom leveren we vooral maatwerk. We willen graag werken met uw ideeën en wensen om zo tot het beste resultaat te komen. Wij verzorgen prachtige boeketten, trouw- en rouw arrangementen, kantoorbeplanting en beplanting voor uw interieur of terras. Daarnaast is Mea Flora bij uitstek een cadeauwinkel. 

Een eerlijk product 

Omdat we graag een puur en eerlijk product willen leveren kiezen wij voor Fairtrade producten. Onze bloemen en planten hebben het Fair Flowers Fair Plants (FFP) keurmerk. Zo heeft u verse bloemen van hoge kwaliteit, die op een verantwoorde manier geteeld zijn. (meer info:www.fairflowersfairplants.com)

Daarnaast kiezen wij voor de zogenoemde A1 kwaliteit. Zo zijn de bloemen net wat voller, hebben de planten net dat ene takje meer en staan de bloemen langer op de vaas. Wij willen geen concessies doen in kwaliteit omdat wij weten dat u dan meer plezier heeft van uw product. We werken graag op een vegetatieve manier, waarbij we bijvoorbeeld kijken naar de oorspronkelijke groeiwijze van de bloem, dat is namelijk ook ‘puur’ te werk gaan. Door seizoen gericht in te kopen hebben wij een exclusief, alternatief en divers assortiment. En dat ziet u niet alleen terug in onze verse producten, maar ook in ons handgemaakte aardewerk en mond geblazen glas. Daarom kunnen we met gepaste trots zeggen dat onze producten bestaan uit duurzaamheid en kwaliteit!